Libri testi i bazuar «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsorizues

Sponsorizim

Përfitimet e të qenit sponsor:

1) zhvillimi i funksionalitetit SaaS dhe kryerja e hulumtimeve bazuar në SDTEST sipas porosisë tuaj,

2) zona të dedikuara në Jira dhe Confluence,

3) qasje në UAT për të provuar funksionalitetin e sponsorit,

4) Llogari personale me funksionalitetin e mbyllur të Sponsor,

5) Logoja juaj është e përfshirë në çdo faqe në internet nën menunë.


Shuma në USD: 10,000

Periudha e vlefshmërisë: 1 muaj


Na kontaktoni për: sponsorship@sdtest.us

×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Bot
sdtest
1
Përshëndetje! Më lejoni t'ju pyes, a jeni njohur tashmë me Dynamics Spiral?