Libri testi i bazuar «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsorizues

Partneritet


Çmimet për SaaS Shërbimet e hyrjes të listuara në sit janë për përdoruesit privatë pa kontratë.


Çmimet për SaaS Shërbimet e hyrjes për subjektet juridike janë kontraktuale dhe më të larta sesa për përdoruesit privatë.


Nëse organizata juaj dëshiron:

1) për të blerë SaaS Shërbimet e hyrjes nga transferimi bankar me nënshkrimin e kontratës,

2) për të shitur tonën SaaS Shërbimet e hyrjes në emër të vet - për të fituar para në të,


Ju lutemi dërgoni me postë në: partnership@sdtest.us


Ngulit SDTEST widget në faqen tuaj të internetit

Nëse doni të tërheqni një audiencë në faqen tuaj të internetit i cili është i interesuar për dinamikën spirale, atëherë ne ju japim mundësinë për të shtuar SDTEST widget në faqen tuaj të internetit. Për të shtuar SDTEST Widget thjesht kopjoni kodin më poshtë dhe ngjitni atë në modelin e faqes tuaj të internetit.

en
zh
de
fr
es
ar
fa
he
ug
yi
ps
sd
ur
<iframe src="https://sdtest.us/?incf=y" frameborder="0" width="100%" height="900" ></iframe>


Opsionet e Iframe:

src - lidhje widget,

frameborder - Korniza e widget: 0 - Pa kornizë, 1 - ka një kornizë,

width - gjerësia e widget,

height - Lartësia e bllokut të widget. Ne ju rekomandojmë të specifikoni 1000 PX, nëse është më i vogël do të shfaqet një shirit lëvizës.

×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Bot
sdtest
1
Përshëndetje! Më lejoni t'ju pyes, a jeni njohur tashmë me Dynamics Spiral?