книга базирана на тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Соработници и просумери


Соработник поддржува SDTEST активност во создавање или раст на SDTEST, придонесувајќи го вашето јазично знаење за да ги преведете нашите материјали на различни јазици.


Со задоволство и благодарност, објавуваме информации за нашите соработници:

1) вашето име.


Просумер е од Англискиот: Производител + потрошувач.


Овој термин беше предложен во 1980 година од страна на американскиот филозоф, социолог и футуристистот Алвин Тофлер. Вие не го купувате софтверот, туку пристапувате до него и потоа можете да користите ажурирања и подобрувања. Во исто време, вие сте вклучени во развивањето на овој производ.


Вие, како професионален корисник, сте заинтересирани да пронајдете грешки и неуспеси во работата на производот и да понудите подобрувања и да ги известувате за: prosumer@sdtest.us


Бараме волонтери подготвени да направат бесплатен професионален превод на тест прашања од англиски јазик на нивниот мајчин јазик. Превод на Google не е потребен!

×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?