Информации за плаќање за услуга


Интернет -услугата „Спирала динамика тест“ е бесплатна.

Плаќате само за пристап до Статистика.

Но, ние сме среќни да прифатиме добротворна финансиска помош во развивањето на проектот и ќе ве известиме откако ќе го положите тестот.×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?