Libri testi i bazuar «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsorizues

Fshi të dhënat e përdoruesit


Sipas politikës së konfidencialitetit:

3.2. Të dhënat personale të autorizuara për përpunim nën këtë politikë konfidencialiteti sigurohen nga përdoruesi duke plotësuar formularin e uebit në faqen e internetit "Spiral Dynamics Test" kur testi të përfundojë ose duke krijuar një llogari personale - e cila përfshin informacionin e mëposhtëm:
3.2.1. Adresa e postës elektronike;
3.2.2. Treguesi / Emri i parë / Emri / E -mail - Nga Rrjeti Social (Facebook, LinkedIn), me ndihmën e autorizimit u krye kur krijoni një llogari personale.

Për të fshirë të dhënat tuaja të përdoruesit, duhet:
1. Vendosni llogarinë tuaj personale,
2. Shkoni te Cilësimet -Fshini të dhënat e përdoruesit Menyja kryesore,
3. Klikoni nëbuton Fshini të dhënat e përdoruesit.

Pas shtypjes së këtij butoni Fshini të dhënat e përdoruesit:
1. Të dhënat nga Rrjeti Social (Facebook, LinkedIn) do të fshihen nga baza e të dhënave,
2autorizimin e-mail në llogarinë personale dhe ato të specifikuara (konfirmuar) në tarifë "My SDT"Dhe"My SDT +"do të fshihet nga baza e të dhënave,
3. Llogaria personale e përdoruesit do të fshihet.
×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Bot
sdtest
1
Përshëndetje! Më lejoni t'ju pyes, a jeni njohur tashmë me Dynamics Spiral?