Избришете ги податоците за корисниците


Според Политиката за доверливост:

3.2. Личните податоци овластени за обработка според оваа политика за доверливост ги обезбедува корисникот со пополнување на веб -формуларот на веб -страницата „Спирална динамика тест“ кога тестот е завршен или со создавање лична сметка - што ги вклучува следниве информации:
3.2.1. и-мејл адреса;
3.2.2. Индикатор / име / презиме / е -пошта - од социјалната мрежа (Фејсбук, Линкдин), со помош на кое овластување беше извршено при создавање лична сметка.

За да ги избришете податоците за вашите корисници, мора:
1. Внесете ја вашата лична сметка,
2. Одете во поставките - Избриши кориснички податоци горно мени,
3. Кликнете на копче Избриши кориснички податоци.

По притискање на ова копче Избриши кориснички податоци:
1. Податоците од социјалната мрежа (Фејсбук, LinkedIn) ќе бидат избришани од базата на податоци,
2. Е-пошта за овластување во лична сметка и наведени (потврдени) во тарифи "Мојата SDT"и"Мојата SDT +"ќе бидат избришани од базата на податоци,
3. Личната сметка на корисникот ќе биде избришана.
×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?