test kasusun saka 5 statements lan saperangan Varian sing terus statements.
Pilih kanggo saben statement ing urutan wigati mung 3 opsi sing paling setuju ing wayahe.
PIMPINAN EFEKTIF ...
Mangga maca kanthi teliti kabeh Varian kanggo terus phrases, pilih telung (3) paling cocok kanggo sampeyan lan milih:
Klik ing tombol kanggo ndeleng pilihan kanggo disetujoni terus
1 - nuduhake yen pilihan milih luwih seneng sing paling kabeh:
  • Komandan anjog warriors menyang lengkap kamenangan saingan ing pasar
  • A strategi sing observes privasi perusahaan supaya njamin karya harmonious tim
  • Pimpinan fleksibel, nggabungaken lan nyangkut specialists paling apik ing désa global kanggo kontribusi qualitatively anyar sing kanggo proyèk
  • Rama, menehi pangayoman lan support Staff, sing ilang sawise musuhan sembarang, minangka panguwasa ing dhuwur
  • A manager Highly qualified nggunakake teknologi modern paling anyar saka Manajemen HR lan pembangunan bisnis kanggo entuk asil
  • Pimpinan tentrem-maha iku bisa kanggo nggawe atmosfer positif ing tim, kabeh wong menehi support anget kanggo entuk asil stabil
  • Leader mendhet pancasan kanggo kaslametané saben ing seragam "desa global"
2 - nuduhake yen pilihan milih luwih seneng sawise varian 1st:
  • Komandan anjog warriors menyang lengkap kamenangan saingan ing pasar
  • A strategi sing observes privasi perusahaan supaya njamin karya harmonious tim
  • Pimpinan fleksibel, nggabungaken lan nyangkut specialists paling apik ing désa global kanggo kontribusi qualitatively anyar sing kanggo proyèk
  • Rama, menehi pangayoman lan support Staff, sing ilang sawise musuhan sembarang, minangka panguwasa ing dhuwur
  • A manager Highly qualified nggunakake teknologi modern paling anyar saka Manajemen HR lan pembangunan bisnis kanggo entuk asil
  • Pimpinan tentrem-maha iku bisa kanggo nggawe atmosfer positif ing tim, kabeh wong menehi support anget kanggo entuk asil stabil
  • Leader mendhet pancasan kanggo kaslametané saben ing seragam "desa global"
3 - nuduhake yen pilihan milih luwih seneng sawise 2 varian:
  • Komandan anjog warriors menyang lengkap kamenangan saingan ing pasar
  • A strategi sing observes privasi perusahaan supaya njamin karya harmonious tim
  • Pimpinan fleksibel, nggabungaken lan nyangkut specialists paling apik ing désa global kanggo kontribusi qualitatively anyar sing kanggo proyèk
  • Rama, menehi pangayoman lan support Staff, sing ilang sawise musuhan sembarang, minangka panguwasa ing dhuwur
  • A manager Highly qualified nggunakake teknologi modern paling anyar saka Manajemen HR lan pembangunan bisnis kanggo entuk asil
  • Pimpinan tentrem-maha iku bisa kanggo nggawe atmosfer positif ing tim, kabeh wong menehi support anget kanggo entuk asil stabil
  • Leader mendhet pancasan kanggo kaslametané saben ing seragam "desa global"
Sabanjure

Asil 62165 wis dikenal 7241 model prilaku sing unik kanggo 30919 wong saka 168 negara. Gawe akun pribadi lan entuk akses demo gratis menyang tabel pivot analytics.

×
YOU Golek AN ERROR
Propose versi bener
Ketik e-mail panjenengan kaya sing dikarepake
Kirim
Batal