Regane


Yen sampeyan wis nggunakake layanan luwih saka 1 (siji), mula sampeyan duwe statistik individu.

Sampeyan duwe statistik kerja yen sampeyan wis nggunakake layanan kanggo kerja.

Kajaba iku, sampeyan bisa uga kasengsem ing statistik umum saka layanan saka 2013 kanggo mbandhingake individu utawa asil kerja kanthi "tren umum."

Kanggo ngakses Statistik, sampeyan kudu nggunakake layanan software (SaaS), sing bakal kasedhiya sawise nggawe a Akun Pribadi.

Akses menyang piranti lunak Tariff (s) sing dibayar minangka layanan (SaaS) diaktifake kanthi otomatis sawise bank negesake panrima dhuwit.

Rega kanggo wong pribadi
are valid until 2023-01-31 24:00 UTC (GMT)

tanggal dina: 2023.01.31
Database: 67620
negara: 168
Kula SDT
  • Periode sah: 1 taun
  • Telusuri asil test: ora luwih saka 3 еmail pribadi
  • Diagram: rata-rata asil tes pribadi kang
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test pribadi kang"
  • Kaca ing MS Word: interpretasi asil test kang
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i/
0.99 USD
kanggo taun 1 

utawa 0.08 USD saben sasi

Kula SDT +
  • Telusuri asil test: ora luwih saka 3 еmail pribadi
  • Filter-filter: pribadi еmail + siji Negara utawa siji Language
  • Diagram: grafik saka asil test pribadi lan rata-rata saka kabeh database kanggo 1 Filter milih
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test pribadi lan rata-rata saka kabeh database kanggo siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)"
  • Kaca ing MS Word: interpretasi asil test kang
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i-plus/
0.99 USD
kanggo sasi 1 

1.99 USD
kanggo sasi 2 

+ 1 month minangka hadiah = 3 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.66 USD

2.99 USD
kanggo sasi 3 

+ 2 months minangka hadiah = 5 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.59 USD

3.99 USD
kanggo sasi 4 

+ 3 months minangka hadiah = 7 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.57 USD

4.99 USD
kanggo sasi 5 

+ 4 months minangka hadiah = 9 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.55 USD

5.99 USD
kanggo sasi 6 

+ 5 sasi minangka hadiah = 11 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.54 USD

6.99 USD
kanggo sasi 7 

+ 6 sasi minangka hadiah = 13 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.53 USD

7.99 USD
kanggo sasi 8 

+ 7 months minangka hadiah = 15 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.53 USD

8.99 USD
kanggo sasi 9 

+ 8 months minangka hadiah = 17 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.52 USD

9.99 USD
kanggo sasi 10 

+ 9 months minangka hadiah = 19 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.52 USD

10.99 USD
kanggo sasi 11 

+ 10 months minangka hadiah = 21 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.52 USD

11.99 USD
kanggo taun 1 

+ 11 months minangka hadiah = 23 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.52 USD

Survey
  • Periode sah: 1 taun
  • Filter-filter: email peserta survey
  • Diagram: rata-rata saka asil saka peserta survey
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test" peserta survey
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/en/faq/tariff-survey/
9.99 USD
kanggo taun 1 

utawa 0.83 USD saben sasi

Survey +
V.U.C.A Desainer jajak pendapat
My Name subdomain
Logo Kula
  • Filter-filter: e-mail saka peserta survey + siji Negara utawa siji Language
  • Diagram: rata-rata asil tes peserta survey lan rata-rata saka kabeh database siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)
  • Kaca ing MS Excel: tabel mung flat "Grafik asil test" peserta survey lan rata-rata saka kabèh database siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/
1.99 USD
kanggo sasi 1 

3.99 USD
kanggo sasi 2 

+ 1 month minangka hadiah = 3 months! Benefit ing count saben 1 month = 1.33 USD

4.99 USD
kanggo sasi 3 

+ 2 months minangka hadiah = 5 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.99 USD

6.99 USD
kanggo sasi 4 

+ 3 months minangka hadiah = 7 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.99 USD

7.99 USD
kanggo sasi 5 

+ 4 months minangka hadiah = 9 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.88 USD

9.59 USD
kanggo sasi 6 

+ 5 sasi minangka hadiah = 11 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.87 USD

11.19 USD
kanggo sasi 7 

+ 6 sasi minangka hadiah = 13 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.86 USD

12.79 USD
kanggo sasi 8 

+ 7 months minangka hadiah = 15 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.85 USD

14.39 USD
kanggo sasi 9 

+ 8 months minangka hadiah = 17 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.84 USD

15.89 USD
kanggo sasi 10 

+ 9 months minangka hadiah = 19 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.83 USD

17.39 USD
kanggo sasi 11 

+ 10 months minangka hadiah = 21 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.82 USD

18.79 USD
kanggo taun 1 

+ 11 months minangka hadiah = 23 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.81 USD

  • VUCA minangka akronim - kanggo volatilitas, kahanan sing durung mesthi, kerumitan, lan ambiguitas lan kanggo identifikasi saliyane fungsi tawaran "Poll +":
  • Gawe jajak pendapat sampeyan (tambah pitakonan sampeyan) saliyane limang pernyataan SDTEST
  • Nglumpukake jawaban saka macem-macem jinis: Jawaban singkat, Paragraf, Nomer, Siji saka dhaptar, kothak centhang, Dropdown, Skala dropdown, kothak pilihan kaping, Tanggal, lan Wektu
  • Presentasi asil jajak pendapat: Bagan, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (pitakonan sampeyan karo warna Spiral Dynamics dening Student, Spearman)
  • Ekspor menyang MS Excel: jawaban kanggo kabeh pitakonan, V.U.C.A. laporan, tabel korélasi
  • Conto ana ing link https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 USD
kanggo sasi 1 

19.48 USD
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 USD

27.97 USD
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 USD

36.96 USD
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 USD

45.95 USD
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 USD

53.95 USD
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 USD

61.94 USD
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 USD

69.93 USD
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 USD

77.92 USD
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 USD

85.91 USD
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 USD

93.91 USD
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 USD

99.9 USD
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 USD

  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 USD
kanggo sasi 1 

3.78 USD
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

5.67 USD
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

7.56 USD
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

9.45 USD
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

11.34 USD
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

13.23 USD
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

15.12 USD
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

17.01 USD
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

18.91 USD
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

20.8 USD
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

22.69 USD
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 USD
kanggo sasi 1 

19.48 USD
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 USD

27.97 USD
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 USD

36.96 USD
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 USD

45.95 USD
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 USD

53.95 USD
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 USD

61.94 USD
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 USD

69.93 USD
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 USD

77.92 USD
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 USD

85.91 USD
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 USD

93.91 USD
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 USD

99.9 USD
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 USD

PivotTables
  • dhaftar PivotTable Fields: Year, Wulan, Warna, Negara, Language
  • Value Field: Count saka werna
  • Ngringkes angka By: count
  • Tampilake Angka As:% saka Row Total,% saka Column Total,% saka Grand Total
  • PivotChart: Ya
  • Ngekspor ing MS Excel: Ora
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/pivot-tables/
9.99 USD
kanggo sasi 1 

19.99 USD
kanggo sasi 2 

+ 1 month minangka hadiah = 3 months! Benefit ing count saben 1 month = 6.66 USD

29.99 USD
kanggo sasi 3 

+ 3 months minangka hadiah = 6 months! Benefit ing count saben 1 month = 4.99 USD

38.99 USD
kanggo sasi 4 

+ 5 months minangka hadiah = 9 months! Benefit ing count saben 1 month = 4.33 USD

48.99 USD
kanggo sasi 5 

+ 7 months minangka hadiah = 12 months! Benefit ing count saben 1 month = 4.08 USD

58.99 USD
kanggo sasi 6 

+ 12 sasi minangka hadiah = 18 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 3.27 USD

68.99 USD
kanggo sasi 7 

+ 17 sasi minangka hadiah = 24 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.87 USD

76.99 USD
kanggo sasi 8 

+ 22 months minangka hadiah = 30 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.56 USD

86.99 USD
kanggo sasi 9 

+ 27 months minangka hadiah = 36 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.41 USD

95.99 USD
kanggo sasi 10 

+ 32 months minangka hadiah = 42 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.28 USD

105.99 USD
kanggo sasi 11 

+ 37 months minangka hadiah = 48 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.2 USD

114.99 USD
kanggo taun 1 

+ 48 months minangka hadiah = 60 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 1.91 USD

V.U.C.A Desainer jajak pendapat
My Name subdomain
Logo Kula
  • VUCA minangka akronim - kanggo volatilitas, kahanan sing durung mesthi, kerumitan, lan ambiguitas lan kanggo identifikasi saliyane fungsi tawaran "Poll +":
  • Gawe jajak pendapat sampeyan (tambah pitakonan sampeyan) saliyane limang pernyataan SDTEST
  • Nglumpukake jawaban saka macem-macem jinis: Jawaban singkat, Paragraf, Nomer, Siji saka dhaptar, kothak centhang, Dropdown, Skala dropdown, kothak pilihan kaping, Tanggal, lan Wektu
  • Presentasi asil jajak pendapat: Bagan, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (pitakonan sampeyan karo warna Spiral Dynamics dening Student, Spearman)
  • Ekspor menyang MS Excel: jawaban kanggo kabeh pitakonan, V.U.C.A. laporan, tabel korélasi
  • Conto ana ing link https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 USD
kanggo sasi 1 

19.48 USD
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 USD

27.97 USD
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 USD

36.96 USD
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 USD

45.95 USD
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 USD

53.95 USD
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 USD

61.94 USD
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 USD

69.93 USD
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 USD

77.92 USD
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 USD

85.91 USD
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 USD

93.91 USD
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 USD

99.9 USD
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 USD

  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 USD
kanggo sasi 1 

3.78 USD
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

5.67 USD
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

7.56 USD
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

9.45 USD
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

11.34 USD
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

13.23 USD
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

15.12 USD
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

17.01 USD
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

18.91 USD
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

20.8 USD
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

22.69 USD
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 USD
kanggo sasi 1 

19.48 USD
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 USD

27.97 USD
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 USD

36.96 USD
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 USD

45.95 USD
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 USD

53.95 USD
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 USD

61.94 USD
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 USD

69.93 USD
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 USD

77.92 USD
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 USD

85.91 USD
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 USD

93.91 USD
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 USD

99.9 USD
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 USD

My Name subdomain
  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 USD
kanggo sasi 1 

3.78 USD
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

5.67 USD
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

7.56 USD
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

9.45 USD
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

11.34 USD
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

13.23 USD
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

15.12 USD
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

17.01 USD
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

18.91 USD
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

20.8 USD
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

22.69 USD
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 USD

Logo Kula
  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 USD
kanggo sasi 1 

19.48 USD
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 USD

27.97 USD
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 USD

36.96 USD
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 USD

45.95 USD
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 USD

53.95 USD
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 USD

61.94 USD
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 USD

69.93 USD
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 USD

77.92 USD
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 USD

85.91 USD
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 USD

93.91 USD
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 USD

99.9 USD
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 USD

  • 9
999 USD
kanggo taun 1 

  • 10
10000 USD
kanggo sasi 1 

×
YOU Golek AN ERROR
Propose versi bener
Ketik e-mail panjenengan kaya sing dikarepake
Kirim
Batal
Bot
sdtest
1
Hai ana! Ayo kula takon, apa sampeyan wis kenal karo dinamika spiral?