Hargana


Upami anjeun parantos nganggo jasa langkung ti 1 (waktos), teras anjeun gaduh statistik individu.

Anjeun gaduh statistik padamelan upami anjeun parantos nganggo jasa kanggo damel.

Salaku tambahan, anjeun tiasa kabetaan statistik umum tina layanan ti 2013 pikeun ngabandingkeun hasil individu atanapi damel sareng "tren umum."

Pikeun ngakses statistik, anjeun kedah nganggo jasa software kami (SaaS), anu bakal sayogi saatos nyiptakeun Akun pribadi.

Aksés ka tariff anu mayar (s software salaku jasa (SaaS) Diaktipkeun sacara otomatis saatos bank negeskeun artos.

Harga pikeun jalma pribadi
are valid until 2023-01-31 24:00 UTC (GMT)

Tanggal kiwari: 2023.01.28
Database: 67545
nagara: 168
Abdi SDT
  • Periode validitas: 1 taun
  • Milari hasil test: euweuh leuwih ti 3 еmail pribadi
  • Diagram: bagan hasil tes pribadi urang
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil tes pribadi urang"
  • Ékspor di MS Word: interpretasi hasil tes urang
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i/
0.99 USD
keur taun 1 

atanapi 0.08 USD per bulan

Abdi SDT +
  • Milari hasil test: euweuh leuwih ti 3 еmail pribadi
  • Saringan: pribadi еmail + hiji Nagara atanapi salah Basa
  • Diagram: chart hasil tes pribadi urang jeung rata-rata sakabéh database keur 1 filter dipilih
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil tes pribadi urang jeung rata-rata sakabéh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)"
  • Ékspor di MS Word: interpretasi hasil tes urang
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i-plus/
0.99 USD
keur bulan 1 

1.99 USD
keur bulan 2 

+ 1 bulan jadi kado = 3 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.66 USD

2.99 USD
keur bulan 3 

+ 2 sasih sakumaha kado = 5 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.59 USD

3.99 USD
keur bulan 4 

+ 3 bulan jadi kado = 7 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.57 USD

4.99 USD
keur bulan 5 

+ 4 bulan jadi kado = 9 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.55 USD

5.99 USD
keur bulan 6 

+ 5 bulan jadi kado = 11 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.54 USD

6.99 USD
keur bulan 7 

+ 6 bulan jadi kado = 13 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.53 USD

7.99 USD
keur bulan 8 

+ 7 bulan jadi kado = 15 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.53 USD

8.99 USD
keur bulan 9 

+ 8 bulan jadi kado = 17 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.52 USD

9.99 USD
keur bulan 10 

+ 9 bulan jadi kado = 19 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.52 USD

10.99 USD
keur bulan 11 

+ 10 bulan jadi kado = 21 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.52 USD

11.99 USD
keur taun 1 

+ 11 bulan jadi kado = 23 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.52 USD

Naliti
  • Periode validitas: 1 taun
  • Saringan: email pamilon survéy
  • Diagram: bagan tina hasil pamilon survéy
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil test" pamilon survéy
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/en/faq/tariff-survey/
9.99 USD
keur taun 1 

atanapi 0.83 USD per bulan

Naliti +
V.U.C.A desainer polling
Abdi Ngaran subdomain
Logo kuring
  • Saringan: e-mail peserta survéy + hiji Nagara atanapi salah Basa
  • Diagram: bagan hasil test pamilon survéy jeung rata-rata sakabéh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)
  • Ékspor di MS Excel: tabel ukur datar "Bagan hasil test" pamilon survéy jeung rata-rata sakabeh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/
1.99 USD
keur bulan 1 

3.99 USD
keur bulan 2 

+ 1 bulan jadi kado = 3 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 1.33 USD

4.99 USD
keur bulan 3 

+ 2 sasih sakumaha kado = 5 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.99 USD

6.99 USD
keur bulan 4 

+ 3 bulan jadi kado = 7 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.99 USD

7.99 USD
keur bulan 5 

+ 4 bulan jadi kado = 9 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.88 USD

9.59 USD
keur bulan 6 

+ 5 bulan jadi kado = 11 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.87 USD

11.19 USD
keur bulan 7 

+ 6 bulan jadi kado = 13 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.86 USD

12.79 USD
keur bulan 8 

+ 7 bulan jadi kado = 15 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.85 USD

14.39 USD
keur bulan 9 

+ 8 bulan jadi kado = 17 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.84 USD

15.89 USD
keur bulan 10 

+ 9 bulan jadi kado = 19 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.83 USD

17.39 USD
keur bulan 11 

+ 10 bulan jadi kado = 21 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.82 USD

18.79 USD
keur taun 1 

+ 11 bulan jadi kado = 23 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.81 USD

  • VUCA mangrupikeun akronim - pikeun volatilitas, kateupastian, pajeulitna, sareng ambiguitas sareng pikeun idéntifikasina salian ti fungsi nawaran tarif "Poll +":
  • Jieun polling anjeun (tambahkeun patarosan anjeun) salian ti lima pernyataan SDTEST
  • Kumpulkeun jawaban tina tipena béda: Jawaban pondok, Paragraf, Jumlah, Hiji tina daptar, Kotak centang, Dropdown, Skala dropdown, sababaraha pilihan grid, Tanggal, jeung Waktu.
  • Presentasi hasil polling: Charts, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (patarosan anjeun sareng warna Spiral Dynamics ku Student, Spearman)
  • Ékspor ka MS Excel: jawaban kana sagala patarosan, V.U.C.A. laporan, tabel korelasi
  • Contona nyaéta ku tautan https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 USD
keur bulan 1 

19.48 USD
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 USD

27.97 USD
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 USD

36.96 USD
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 USD

45.95 USD
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 USD

53.95 USD
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 USD

61.94 USD
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 USD

69.93 USD
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 USD

77.92 USD
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 USD

85.91 USD
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 USD

93.91 USD
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 USD

99.9 USD
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 USD

  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 USD
keur bulan 1 

3.78 USD
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

5.67 USD
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

7.56 USD
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

9.45 USD
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

11.34 USD
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

13.23 USD
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

15.12 USD
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

17.01 USD
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

18.91 USD
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

20.8 USD
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

22.69 USD
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 USD
keur bulan 1 

19.48 USD
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 USD

27.97 USD
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 USD

36.96 USD
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 USD

45.95 USD
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 USD

53.95 USD
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 USD

61.94 USD
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 USD

69.93 USD
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 USD

77.92 USD
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 USD

85.91 USD
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 USD

93.91 USD
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 USD

99.9 USD
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 USD

PivotTables
  • daftar PivotTable Widang: Taun, Bulan, Warna, Nagara, Basa
  • Nilai Lapang: Nyumput di Nu Warna
  • Nyimpulkeun Nilai Ku: cacah
  • Témbongkeun Nilai Salaku:% tina Baris Total,% tina Tihang Total,% tina Grand Total
  • PivotChart: Sumuhun
  • Ngekspor dina MS Excel: No
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/pivot-tables/
9.99 USD
keur bulan 1 

19.99 USD
keur bulan 2 

+ 1 bulan jadi kado = 3 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 6.66 USD

29.99 USD
keur bulan 3 

+ 3 sasih sakumaha kado = 6 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 4.99 USD

38.99 USD
keur bulan 4 

+ 5 bulan jadi kado = 9 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 4.33 USD

48.99 USD
keur bulan 5 

+ 7 bulan jadi kado = 12 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 4.08 USD

58.99 USD
keur bulan 6 

+ 12 bulan jadi kado = 18 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 3.27 USD

68.99 USD
keur bulan 7 

+ 17 bulan jadi kado = 24 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.87 USD

76.99 USD
keur bulan 8 

+ 22 bulan jadi kado = 30 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.56 USD

86.99 USD
keur bulan 9 

+ 27 bulan jadi kado = 36 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.41 USD

95.99 USD
keur bulan 10 

+ 32 bulan jadi kado = 42 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.28 USD

105.99 USD
keur bulan 11 

+ 37 bulan jadi kado = 48 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.2 USD

114.99 USD
keur taun 1 

+ 48 bulan jadi kado = 60 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 1.91 USD

V.U.C.A desainer polling
Abdi Ngaran subdomain
Logo kuring
  • VUCA mangrupikeun akronim - pikeun volatilitas, kateupastian, pajeulitna, sareng ambiguitas sareng pikeun idéntifikasina salian ti fungsi nawaran tarif "Poll +":
  • Jieun polling anjeun (tambahkeun patarosan anjeun) salian ti lima pernyataan SDTEST
  • Kumpulkeun jawaban tina tipena béda: Jawaban pondok, Paragraf, Jumlah, Hiji tina daptar, Kotak centang, Dropdown, Skala dropdown, sababaraha pilihan grid, Tanggal, jeung Waktu.
  • Presentasi hasil polling: Charts, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (patarosan anjeun sareng warna Spiral Dynamics ku Student, Spearman)
  • Ékspor ka MS Excel: jawaban kana sagala patarosan, V.U.C.A. laporan, tabel korelasi
  • Contona nyaéta ku tautan https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 USD
keur bulan 1 

19.48 USD
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 USD

27.97 USD
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 USD

36.96 USD
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 USD

45.95 USD
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 USD

53.95 USD
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 USD

61.94 USD
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 USD

69.93 USD
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 USD

77.92 USD
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 USD

85.91 USD
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 USD

93.91 USD
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 USD

99.9 USD
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 USD

  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 USD
keur bulan 1 

3.78 USD
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

5.67 USD
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

7.56 USD
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

9.45 USD
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

11.34 USD
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

13.23 USD
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

15.12 USD
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

17.01 USD
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

18.91 USD
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

20.8 USD
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

22.69 USD
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 USD
keur bulan 1 

19.48 USD
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 USD

27.97 USD
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 USD

36.96 USD
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 USD

45.95 USD
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 USD

53.95 USD
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 USD

61.94 USD
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 USD

69.93 USD
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 USD

77.92 USD
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 USD

85.91 USD
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 USD

93.91 USD
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 USD

99.9 USD
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 USD

Abdi Ngaran subdomain
  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 USD
keur bulan 1 

3.78 USD
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

5.67 USD
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

7.56 USD
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

9.45 USD
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

11.34 USD
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

13.23 USD
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

15.12 USD
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

17.01 USD
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

18.91 USD
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

20.8 USD
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

22.69 USD
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 USD

Logo kuring
  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 USD
keur bulan 1 

19.48 USD
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 USD

27.97 USD
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 USD

36.96 USD
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 USD

45.95 USD
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 USD

53.95 USD
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 USD

61.94 USD
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 USD

69.93 USD
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 USD

77.92 USD
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 USD

85.91 USD
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 USD

93.91 USD
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 USD

99.9 USD
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 USD

  • 9
999 USD
keur taun 1 

  • 10
10000 USD
keur bulan 1 

×
Anjeun manggih kasalahan
Ngajukeun Vérsi bener anjeun
Lebetkeun e-mail anjeun sakumaha dipikahoyongna
Ngirim
ngabatalkeun
Bot
sdtest
1
Héi anu di dinya! Hayu atuh naroskeun anjeun, naha anjeun parantos wawuh sareng dinamika spiral?